DE BESTE KWALITEIT ACETAAT BRILLEN ONLINE VANAF €38,-
0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

Betaalbare brillen

Minash Eyewear: Unieke en betaalbare brillen en zonnebrillen

Share via:

Shavaq Vish
In 2017 is Minash opgezet door Shafaq. Een ondernemer met een passie voor brillen en zonnebrillen. Samen met zijn vrouw hebben ze een grote collectie brillen gecreeërd. Een lang gekoesterde wens is het ontwikkelingen van een eigen brillen lijn. Met zijn bouwkundige achtergrond heeft hij alles in huis om unieke brillen te ontwerpen. Na maanden van designen en voorbereiding is de betaalbare brillen collectie van Minash tot stand gekomen. Een resultaat om trots op te zijn: verschillende typen brillen voor mannen, vrouwen en kinderen. Door de eigentijdse ontwerpen staan de brillen bij vrijwel iedereen direct goed.

Betaalbare brillen

Tegenwoordig zijn brillen een mode accessoire en hebben mensen steeds meer verschillende brillen. Denk aan kleuren, vormen en type bril. Hier heeft Minash handig op ingespeeld door een brede selectie van brillen en zonnebrillen te ontwerpen. De designs zijn uniek en vervaardigd uit hoogwaardig acetaat. Dit maakt de brillen duurzaam, de brillen gaan dus lang mee. Betaalbare brillen hoeven er niet goedkoop uit te zien!

Glazen en sterkte

Ook bij Minash kun je de glazen op sterkte krijgen. Zowel voor een normale bril als voor een zonnebril. De glazen zijn hoogwaardige Karl Zeiss glazen die standaard kras werend zijn. Via de webshop kun je je sterktes, pupilafstand, cylinder en As aangeven via een handige configurator. Binnen enkele dagen ontvang je jouw bril op maat, met jouw sterktes en lensvoorkeur. Is de bril niet helemaal zoals je wenst? Dan kun je hem terug sturen naar de webwinkel. Kom je hem liever ophalen bij ons in Haarlem? Neem dan even contact op met Shafaq, hij helpt je graag verder.
Benieuwd geworden naar de Minash brillen? Check dan onze webshop en bestel vandaag nog je betaalbare bril of zonnebril.

Leave a Comment