DE BESTE KWALITEIT ACETAAT BRILLEN ONLINE VANAF €38,-
0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

De 3 zonnebril trends van 2018

Share via:

Shavaq Vish

Sexy zonnebrillen zijn weer hip en zien er heel mooi uit. De zonnebril van 2018 is zeer futuristisch, met gekke ontwerpen en nogal fantasierijke looks. Dat omvat alles van kleine brillen tot langwerpige zonnebrillen. Hoewel er duidelijk de klassiekers zijn, voelen we ons aangetrokken tot de niet-zo verwachte brillenstrends voor 2018 die de designercollecties overnemen, van New York tot Parijs. Ze zijn zeker de moeite van het grijpen waard, vooral omdat basic niet meer in de mode is. Kijk naar de trends van 2018 voor een zonnebril op sterkte.

Als het aankomt op een zonnebril op sterkte, zijn de trends niet minder eigenzinnig of gewoon ontzagwekkend, ze zien er prachtig uit of hebben de functie van een fashion statement. Als zodanig zal deze lijst met de zonnebrillen trends voor 2018 je helpen de beste zonnebril op sterkte en nieuwe looks voor jezelf te vinden die zowel een retro-uiterlijk als vooral modebewust zal zijn, waardoor je meteen op weg bent naar een modieuze toekomst.

Trend 1: Zonnebril op sterkte met marmeren frames

Een volledig klassieke look die perfect kan worden gecombineerd met de nieuwste trends voor de herfst, deze stijl zorgt ervoor dat je er in één keer aantrekkelijk en slim uitziet met een zonnebril op sterkte. Het past goed bij verschillende kleuren en zelfs haarkleuren, die op de catwalk verschijnen, zowel als een zonnebril op sterkte als met een heldere lens.

Trend 2: Oversized Cat Eye zonnebril op sterkte

Voor de aantrekkingskracht van de krachtige vrouw zijn de oversized cat eye zonnebrillen de beste opties. Ze zien er ongelooflijk mooi uit en helpen vaak om een beter effect te creëren. Het ziet er bijzonder goed uit met basic sieraden die zijn toegevoegd aan de outfit. De klassieke cat-eye vormige zonnebril maakt het tot de lijst van de trends van de lente 2018, die bijna overal verschijnen, de tijdloze en chique looks die we als een must-have beschouwen voor elk seizoen. Het is extreem flatteus, vooral bij een langer gezicht, en geeft het rondere gezicht een scherpere uitstraling.
Wanneer de cat eye trend funky wordt, weet je dat je 2018 bent binnengegaan. Blauwe plastic randen met golvende effecten bij de Anna Sui collectie, terwijl het allemaal gouden versieringen zijn op de Dolce & Gabbana show met die ongelooflijke Cat Eye zonnebrillen. House of Holland en een funky Cat eye zonnebril op sterkte gaan samen als vissen in de zee. Serieus, een cat eye zonnebril op sterkte is veel te leuk om te laten liggen, vooral als je voor een niet-traditioneel ontwerp gaat bij een zonnebril op sterkte.

Trend 3: Gekke monturen zonnebril op sterkte

Heb je een zonnebril op sterkte gezien die de ogen door speelkaarten lijkt te laten kijken? Dolce & Gabbana speelden met het idee en brachten enkele echt funky ideeën naar de brillenontwerpen van 2018. We moeten wel toegeven dat de dubbele ronde omrande kleurrijke Byblos zonnebril op sterkte voor 2018 goud wint voor de best gemengde brilmodellen in de stad. Sacai’s nogal funky omzoomde zijkant over de oren brengen deze look zeker naar de voorgrond in de lijst met brillen trends van 2018.
Brilmonturen met dunnen draden zijn stijlvol en gewoon mooi, zonder overdrijving en een vleugje delicatesse geeft het je een sterke houding. We zien hoe bedrade monturen verschijnen op meerdere designershows, waaronder zwarte, vreemd gevormde lenzen bij Acne Studios op de 2018-catwalk. Het zorgt voor een mooie, meer delicate look en is te zien op verschillende designer- shows tijdens alle vier grote Fashion Weeks. Er is ook het dubbele draad model met dubbele draadranden met ronde lenzen die prachtig zijn. De heldere lenzen en dunne monturen van Balenciaga zijn slim en verfijnd en lijken het nerdy een toptrend voor het jaar te maken. Een goede optie voor een zonnebril op sterkte. Kijk hier voor verschillende trendy monturen.

Leave a Comment