DE BESTE KWALITEIT ACETAAT BRILLEN ONLINE VANAF €38,-
0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn de algemene voorwaarden van Minash Fashion Group B.V. gevestigd te Professor Bouwmanstraat 22, 2035as te Haarlem. Minash Eyewear is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het kvk.nr.69473161. Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet ons te contacteren via info@minash.nl of bel ons gerust op 023-5830580. Wij willen u graag erop attenderen dat wij ons het recht voorbehouden om deze algemene voorwaarden te wijzigen. De laatste versie van deze algemene voorwaarden is van toepassing op onze overeenkomst. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aankoop van al onze brillen.

BRILLEN

Minash Eyewear verkoopt op maat gemaakte brillen en zonnebrillen tot en met een maximale sterkte van -6 of +6 en een cilinder van maximaal -4 of +4. Alle bestelde brillen worden nagekeken en gecontroleerd door een gediplomeerde opticien met een door Nederlandse overheid erkende opleiding. Omdat de brillen voor jou op maat worden gemaakt is het uitermate belangrijk dat je de specificaties zorgvuldig op de website of via E-mail aan Minash Eyewear doorgeeft.

ACCOUNT

Geef je actuele en juiste persoonlijke gegevens aan ons door wanneer je een bril hebt besteld. Dit kun je doen middels het aanmaken van een account op onze webpagina. Je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Zorg dat het wachtwoord veilig en sterk is en geef deze nooit door aan een derde. Bovendien ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele misbruik van je account. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens ten alle tijden beschermen en garanderen dat deze nooit aan derden zullen worden verstrekt.

PRIJS EN BETALING

De prijzen van al onze brillen staan op onze website aangegeven. Bij het aanschaffen van één bril betaalt je verzendkosten. Bestel jij twee brillen! Dan betaal je geen verzendkosten. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

LEVERING

Wij leveren je product af op het adres dat je tijdens je bestelling hebt opgegeven in het bestelproces. Indien je het afleveradres wilt wijzigen dan is het uitsluitend mogelijk wanneer je order niet reed bij Minash Eyewear is verwerkt. Nadat wij je bestelling hebben verzonden ontvang je per E-mail een track & trace zodat je deze kunt volgen op www.dhl.nl. Wij leveren je bestelling van maandag t/m zaterdag. Na vier afleverpogingen vindt aflevering bij de buren plaats indien je niet thuis bent. Mocht je pakket tijdens de levering beschadigd zijn, willen wij je verzoeken om dit binnen 5 werkdagen aan ons te melden via info@minash.nl. Wel is het belangrijk om een foto van het beschadigde pakket toe te voegen.

GARANTIE

Wij geven twee jaar garantie op onze monturen. Dat houdt in als het montuur zijn kleur continuïteit niet behoudt of technische mankementen ondervindt etc, zullen wij binnen de gestelde termijn (twee jaar) uw klacht afhandelen. Mocht het schade toetreden wegens eigen toedoen of nalatigheid! Dan staan wij helaas niet garant.

RETOUR EN RUILEN

Wij vervaardigen de brillen op de door jouw doorgegeven specificaties. Daarom kun je geen beroep doen op het wettelijke herroepingsrecht. De maatwerk producten zijn namelijk hiervoor uitgezonderd. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Daarom mag je jouw product altijd binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Mochten er nog vragen zijn dan kun je gerust contact opnemen via 023-5830580 of een email sturen naar info@minash.nl

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Alle intellectuele eigendomsrechten rusten op onze producten.( bijv: Beeldmerken, auteursrechten, woordmerken etc.) Je wordt geacht deze intellectuele eigendomsrechten te respecteren. Je mag er geen gebruik van maken zonder schriftelijke toestemming.

KLACHTEN

Mocht je klachten hebben over de uitvoering van de overeenkomst! Laat het ons dan weten via, info@minash.nl. Wij handelen je klacht zo spoedig mogelijk af.Je klacht nemen wij binnen 14 kalenderdagen in behandeling. Als je klacht een langere verwerkingstijd nodig heeft, omdat er bijvoorbeeld contact opgenomen moet worden met de fabriek, laten we je weten wanneer we met een gepaste oplossing komen.

GESCHILLEN

Op algemene voorwaarden is  Nederlands recht van toepassing. Mocht je niet tevreden zijn met de afhandeling van uw klacht! Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie.

 

Share via: